Porumbei

Am o pasiune pentru porumbeii voiajori. Nu stiu de unde vine, dar imi place mult sentimentul care ma trece cand sunt in mijlocul porumbeilor mei. E greu sa explicat.

In august 2010 am facut site-ul CrescatoriadePorumbei.com. Cateva cuvinte despre site-ul www.crescatoriadeporumbei.com:

  • inceput in august 2010
  • peste 160 vizitatori unici/zi in 03.2013 (conform Trafic.ro)
  • peste 2500 de Like-uri la pagina de Facebook in 03.2015
  • peste 800 de abonati la newsletter (pentru un site asa mic eu zic ca e mult, mai ales pe o nisa asa ingusta)
  • locul 4 in cautarile pe google (pe prima pagina) pentru cuvantul “porumbei voiajori” – 26.04.2015

Prin mai 2015 pur si simplu am dat site-ul altui “pasionat” de porumbei (nu mai aveam timp de el)  si acum nu mai exista. Cred ca mai gasiti pagina de facebook.

Site-ul putea fi vazut la adresa: www.crescatoriadeporumbei.com

L-am facut din placere combinata cu ambitie si pasiune, dar si ca sa incerc sa castig bani din mediul asta online, chiar daca am pornit de la 0. Bani nu am castigat, dar site-ul a crescut odata cu mine, sau mai bine zis eu am crescut odata cu el. Am gasit in el provocari noi, incercari noi, visuri si ambitii. Nu am castigat nici un ban, dar am invatat enorm, mi-a deschis drumul spre alte lucruri si s-a adaugat experientei mele. Am invatat multe cu acest site si mai ales m-a ajutat sa inteleg ca eu aveam (si am) nevoie de ajutor nu altcineva. M-a ajutat sa devin mai bun in pasiunea asta care o am si fac lucrurile mai bine. A fost (si este) un mod in care ma verific si ma impig de la spate pe mine. Trebuia sa scriu pe el din cand in cand si din cauza asta trebuia sa caut sa invat prima data si pe urma sa scriu. Asa am invatat. Si inca mai invat. Am invatat sa ma descurc (cat de  cat) in mediul asta online si sa pot sa fac singur ce altii in faceau pe bani si chiar sa arate bine si sa mearga bine.
Sunt multumit si incantat ca am inceput de la 0, de la doar a sti sa intri pe site-uri si sa cauti pe google pana la ce sa poate vedea in site-urile mele.

Sunt si oameni care trebuie sa le multumesc pentru ajutor, dar nu numai oameni. Cu recunostinta multumesc tuturor.

Share This:

elefant.ro%20

Leave a Reply